Kundesenter


Scantrade er vårt ansvar bevisst og ønsker å opptre ansvarlig med søkelys på miljø, klima og samfunn og en bærekraftig fremtid

Som bedrift tar vi miljøansvar. Vårt lager er oppvarmet med vannbåren overskuddskraft fra vår nabo Byggma AS. Vi gjenbruker det vi kan av kartonger og emballasje, og kildesorterer alt restavfall

 

SOSIALT ANSVAR 

Scan Trade sponser en rekke lag og frivillige organisasjoner, og er Norges største sponsor til breddeidretten. Vi samarbeider også tett med A3 ressurs, som er en lokal attføringsbedrift som jobber for å hjelpe personer som faller utenfor det normale arbeidsmarkedet

Scantrade er medlem i Etisk Handel Norge som er et ressurssenter for bærekraftig forretningspraksis, også kalt etisk handel, med følgende visjon: Sammen om handel som lønner seg for mennesker, samfunn og miljø.

 

 

RETTFERDIG INNKJØPSPRAKSIS

 

Vår innkjøpspraksis og policy har som mål å forhindre menneskerettighetsbrudd i leverandør- og verdikjeden, samt skape åpenhet og være vårt ansvar bevisst. Vi har et ansvar i forhold til våre leverandører og ønsker et samarbeid som er gunstig for begge parter. Når vi kjøper varer som andre produserer er det vårt ansvar å gi dem ordentlige forhold å gjøre det under. Les mer om vår policy for bærekraftig forretningspraksis her.

 

LEVERANDØRFORHOLD

Vi har arbeidet med flesteparten av våre leverandører over mange år og noen har vært med oss helt fra starten. Dette gjør at vi kjenner godt til de fabrikker som blir brukt for å produsere våre varer. Vi reiser til Kina en til to ganger i året, og besøker både salgskontor og fabrikker. Nye og eksisterende leverandører blir presentert for våre retningslinjer og betingelser samt vår Code of Conduct som er utarbeidet av Initiativ for Etisk Handel. 

I tillegg har Scantrade inngått et samarbeid med Factlines  som hjelper oss med kontroll av våre leverandører. Dette gir et unikt kartlegging og oppfølgingssystem samt risikovurdering som bidrar til at vi får evaluert status og mulige forbedringer i leverandørkjeden, samt etterlever anbefalinger og krav fra myndigheter og organisasjoner.

Scantrade har tatt et aktivt miljøansvar og et konkret grep i forhold til bærekraft og vi er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn-sertifisert!

Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling.

Som en del av det å være Miljøfyrtårnbedrift utarbeides det hvert år en klima- og miljørapport. Denne kan sendes på forespørsel.

Grønt Punkt

Scan Trade AS er medlem i Grønt Punkt Norge. Som medlem tar vi vårt lovpålagte ansvar for innsamling og gjenvinning av emballasje

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.