UMBRO-BLOGGEN

Vilde (16) vant VIP-dag med Umbro og VIF

- Jeg ante jo ingenting, de hadde tulla med at jeg skulle være maskot og løpe inn med spillerne, men det var jeg ikke fullt så gira på.
Jeg ble veldig glad da jeg forstod hva jeg faktisk skulle!

 

Hvordan i alle dager vinner man en slik dag?

Jo, ved å delta i UmbroNorges konkurranser i sosiale medier. Og akkurat hadde hadde Vildes lagleder gjort, uten at laget visste om det. Da det ble klart at Fossum J16 var vinnere, kunne lagleder Carina Aas nesten ikke vente med å fortelle jentene om den gøye søndagen de hadde i vente. I konkurransen var det slik at én av spillerne skulle få en ekstra-ekstra-VIP-opplevelse, og Aas hadde valgt ut talentet Vilde til akkurat dette.

 

Kom i minibuss fra Skien

Fossumjentene kom både i minibuss og biler og var hele 20 spillere som fikk seg en skikkelig VIP-opplevelse med UmbroNorge og VIF. Det startet med at de fikk en omvisning på Intility Arena, og deretter fikk laget til Vilde egen losjé i VIP'en, mens Vilde ble med våres egen UmbroDame, Benedicte, ned til "indre bane". 

 

 

Kom tett på, også i garderoben!

Vilde og Benedicte kom tett på oppvarmingen til jentene. Sånn gjør vi og. Det er en bra øvelse for raske bevegelser, forteller Vilde ivrig, mens Vålerenga-damene er i full gang med oppvarming. Rett før kampstart er Benedicte og Vilde med inn i garderoben. Det er stille blant spillerne, mens boomblasteren spiller stemningsmusikk. Noen taper strømpene, andre skifter til kamptrøya, mens andre klapper seg på lårene. -Rekker vi én sang til, lyder det fra VIF-damenes trener Monica Knudsen, mens jentene stiller seg opp i en ring midt i garderoben.

 

 

Kampen

Kampen er spennende og VIF-damene har mange gode sjanser mot medaljekandidat Klepp. Til pause står det 0-0. Det går ikke mange minuttene ut i 2. omgang før Kleppdamene scorer mål. Rett etter følger VIFs Sherida Spitse opp med straffescoring og utligner til 1-1. Og slik forblir resultatet i denne kampen. Det er ikke jubelstemning da spillerne går av banen, men noen få high fives rekker vi å skimte, før de forsvinner inn i garderoben. 

 

Fikk selfier og autografer

De fleste av Vålerengaspillerne møtte fansen etter kamp, og her var det muligheter for både autografer på fan-cards, samt selfier med favorittspillerne sine. En av spillerne som tok seg ekstra god tid med Fossumjentene, var keeper Guro Pettersen (27). Guro fortalte hvordan hun hadde blitt toppspiller, og hvordan hennes hverdag var. Gode motivasjonsfaktorer fra jenta fra nord var godt mottatt blant Fossumspillerne. Flere av jentene har ambisjoner om spill i Toppserien, og svaret var entydig da det ble spurt om hvilket lag de ville spille på; Vålerenga så klart! 

 


Keeper på Fossum og Keeper på VIF

 

Har du gode ideer til lignende stunt UmbroNorge kan gjøre?
Send oss en melding i sosiale medier, eller mail til benedicte@umbronorge.no ? ? ?

- Vi elsker å glede idrettsnorge som den klubbspesialisten vi er!  

 

 


TIL NETTBUTIKKEN
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.