UMBRO-BLOGGEN

Les Cecilies tanker om det å være Umbro-ambassadør

 

- Skal si jeg var glad da tidenes mest sprudlende Umbrodame aka Benedicte var tilbake fra ferie og kunne fortelle at jeg ble den heldige utvalgte! 

 

Cecilie er 21 år og kommer fra Sunnmøre. Akkurat nå bor hun i Bergen hvor hun forhåpentligvis treffer drømmemannen, forteller hun. 

 

I Bergen jobber hun med interiør og liker godt når hun kan være inni sin lille interiør-boble. Kreativiten får hun fra turer alene i skog og mark. En fjelltur slår heller ikke feil sier hun, men er mer fornøyd med fjellene hun har vokst opp med på Sunnmøre enn fjellene i Bergen. 

 

 

Umbro-ambassadør
I og med at Cecilie liker å holde seg i aktivitet, googlet hun litt rundt, og fant fort frem til at UmbroNorge på det tidspunktet søkte etter ambassadører.
- Jeg heiv meg rundt og søkte!  Skal si jeg var glad da tidenes mest sprudlende Umbrodame aka Benedicte var tilbake fra ferie og kunne fortelle at jeg ble den heldige utvalgte! 

 

Nå har Cecilie vært Umbro-ambassadør i et par måneder og det kan man tydelig se på hennes Instagram

 

Digger Umbro

- Jeg digger selvsagt det vareutvalget Umbro har og i mine øyne er ikke Umbro «bare» en klubbspesialist med fokus på fotball og håndball, eller en sponsor for over 600 idrettslag og klubber for den del. I mine øyne er det så mye mer og det er det jeg synes er så fint med Umbro. Er du bare en som er glad i å jogge finnes det masse produkter som passer perfekt til det, eller kanskje en barnehagelærer som trenger et solid og bra regntøy når dagene høljer ned som værst? Mulighetene er MANGE og kun fantasien setter grenser!

 

Ikke bare gratis produkter
Mange tror at det å bli sponset er en dans på roser, forteller Cecilie, men legger til at det ligger en jobb i å få produktene tilsendt. For Cecilie fikk først et sett med noen få produkter for en "test" før avtalen ble inngått. For å være ambassadør forventes det gode bilder, ideer og tekster i retur, samt en genuin interesse for å skape engasjement i sosiale medier, noe Cecilie løser på beste måte. Det blir selvfølgelig enklere med et merke som du elsker, slik jeg gjør med Umbro, samtidig som jeg elsker å dele av livet mitt på sosiale medier.

 

Favoritter og julegavetips
Cecilie har allerede funnet noen favorittplagg blant utvalget til Umbro, og nå om dagen er jakken Core Down på topp. - Det er en kjempelett og deilig dunjakke. Perfekt til høst og vår. Jeg er litt for glad i den og trosser vinterkulden og bruker den da også.
Det neste produktet hun drar frem er den helt nye dressen Core Tech i hvit, som hun har tatt noen helt fantastiske bilder med.

- Deilig joggedress samtidig som den er råkul!

Når det kommer til julegavetips drar hun frem den bestselgende joggebuksen Core Jog Pant. Buksa har god passform, behagelig kvalitet og holder seg vask etter vask.

 

 

Vi takker Cecilie for flotte bilder og tekst og gleder oss til videre samarbeid!
 

Psst... Du kan VINNE et sett av den hvite Core Tech Bukse og Genser på Cecilie sin Instagram i disse dager! (vinner trekkes på julaften)

 

Se alle våre ambassdører her.


TIL NETTBUTIKKEN
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.