AMBASSADØRER HOS UMBRONORGE

Her presenteres UmbroNorges ambassadører. 


Våre ambassadører driver stort sett med idrett, men vi har også tur- eller treningsglade ambassadører som har fokus på de gode bildene og selvfølgelig gode produkter. Og det får dem av Umbro  
 

Vi har ambassadører i tre kategorier:
Proff, style og up&coming.
Felles for alle ambassadører er at de fronter Umbro gjennom sin Instagram-konto, samt bruker det i hverdagen så klart. 

Alle produkter som frontes er tilgjengelig i vår nettbutikk.
 

Ønsker du mer info om vår ambassadørordning? Les her. Det går også an å sende tips om ambassadører vi burde vurdere på: benedicte@umbronorge.no

PROFF

Charlotte Lade

Charlotte er en kunstner med ball! Hun er en meget rutinert trkser, og vi er utrolig glad for at hun valgte å bli ambassadør for UmbroNorge!  Til daglig jobber Charlotte i England som proff fotballtrikser, hvor kult er ikke det? 
Se triks og bli bedre kjent med Charlotte på Instagram:

@charlottelade

Charlottes favoritter

Guro Pettersen

Guro Pettersen er en av våre proff-ambassadører. Hun er keeper på Vålerenga damer elite, og i sommer var hun blant annet keeper på kjendiskampen til Norway Cup! Guro er en god ambassadør for yngre fotballspillere og tar seg gjerne en prat etter kamp med sine fans! Guro fortjener kun det beste fritidstøyet og treningstøyet, og det får hun av oss  Guro har delt sin fotballhistorie, samt masse bilder med oss i dette blogginnlegget. Klikk for å lese!
@gurop

 

Guros favoritter

Søstrene Anniken og Mona Obaidli

Anniken og Mona er håndballspillere på Molde sitt elitelag! To tøffe jenter som man bør se opp for på banen! Begge to har også vært på samlinger med både junior- og seniorlandslag. Det var ingen tvil om at vi i Umbro ble glade da disse to jentene søkte om å bli ambassadør for oss. De er gode forbilder for yngre håndballspillere, og to flotte fjes for UmbroNorge! Les intervju med dem på bloggen vår.
Anniken og Mona skal dele Umbro-love med sine flere tusen følgere på Instagram!
Følg dem du og!

@annikenobaidli

@monaobaidli

 

Mona og Anniken sine favoritter

STYLE

Steffen Lundberg

Steffen er et friskt tilskudd blant våre ambassadører!  Steffen er en glad, aktiv, hardtarbeidende, engasjert og en svært ambisiøs person, noe vi lett kan se på hans Instagram! I tillegg til å være en aktiv Instagrammer, har han også egen YouTube-kanal. 

Steffen har tidligere spilt fotball, så det blir spennende å se om han leverer noen bilder med gamle fotballkunster. At vi valgte å inngå ambassadørkontrakt med Steffen, var mye på grunn av at han er helt utrolig flink til å ta bilder, og han ser jo bare såå smashing ut foran kamera. Amazing! Se hans unboxing her!

@steffen_lundberg

 

Steffens favoritter

Cecilie Mork

Cecilie er en av våre style-ambassadører. Hun ser smashing ut i Umbro-tøy og løper gjerne noen kilometer ekstra for å få det perfekte bildet, oppi de vakre "Sunnmørsalpene". 
Følg henne på Instagram da vel!

@morkcecilie

 

Cecilies favoritter

STYLE

Lene K Tveiten

Lene er en ung, ambisiøs håndballspiller. Etter en meget overbevisende søknad, var det ikke noe tvil om at vi ønsket å samarbeide med Lene. Hennes mål er ikke mindre enn å spille OL med flagget på brystet i 2024. En håndballspiller fortjener bra håndballtøy, og det får hun selvfølgelig av UmbroNorge! Vi har intervjua Lene, blir kjent med henne her!
Få med deg Lenes hverdag her: 

@lenektveiten

Lenes favoritter

Freestyleren: Mina Gjertsen

Mina er et spennende up & coming talent innenfor freestyle/trikseverden! Mina har deltatt i Norske talenter, samt turnert rundt med freestylekonseptet Panna Norge. Mina bruker mye tid på triksing, og da trenger hun godt tøy - og det får hun sponset av Umbro selvfølgelig!
Se Minas kule triks på Instagram!

@freestylemina

Minas favoritter

Keepertalentet: Vegard Storsve

Vegard er en 02-modell som spiller for Lillestrøms Junior Elite-lag. Vegard har 3 kamper med aldersbestemt landslag, samt at han spiller fast på 3. divisjon i Norsk Tipping Ligaen. Han går på Wang Toppidrett med fotball som fokus naturligvis. Vi heier på Vegard og krysser fingrene for at han når langt i sin karriere. Dette gjør han selvfølgelig med Umbro som sponsor - sko og keeperhansker serveres av oss, mens han serverer redninger! 

@vegardstorsve

Vegards favoritter

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.