AMBASSADØRER HOS UMBRONORGE 


 

-PROFF-

Charlotte Lade

Charlotte er en kunstner med ball! Hun er en meget rutinert trkser, og vi er utrolig glad for at hun valgte å bli ambassadør for UmbroNorge!  Til daglig jobber Charlotte i England som proff fotballtrikser, hvor kult er ikke det? 
Se triks og bli bedre kjent med Charlotte på Instagram:

@charlottelade

Charlottes topp 3 produkter:

Guro Pettersen

Guro Pettersen er en av våre proff-ambassadører. Hun er keeper på Vålerenga damer elite, og i sommer var hun blant annet keeper på kjemdiskampen t til Norway Cup! Guro er en god ambassadør for yngre fotballspillere og tar seg gjerne en prat etter kamp med sine fans! Guro fortjener kun det beste fritidstøyet og treningstøyet, og det får hun av oss 
@gurop

 

Guro sine topp 3 produkter

-STYLE-

Steffen Lundberg

Steffen er et friskt tilskudd blant våre ambassadører!  Steffen er en glad, aktiv, hardtarbeidende, engasjert og en svært ambisiøs person, noe vi lett kan se på hans Instagram! I tillegg til å være en aktiv Instagrammer, har han også egen YouTube-kanal. 

Steffen har tidligere spilt fotball, så det blir spennende å se om han leverer noen bilder med gamle fotballkunster. At vi valgte å inngå ambassadørkontrakt med Steffen, var mye på grunn av at han er helt utrolig flink til å ta bilder, og han ser jo bare såå smashing ut foran kamera. Amazing! Se hans unboxing her!

@steffen_lundberg

 

Steffen sine topp 3 produkter

Cecilie Mork

Cecilie er en av våre style-ambassadører. Hun ser smashing ut i Umbro-tøy og løper gjerne noen kilometer ekstra for å få det perfekte bildet, oppi de vakre "Sunnmørsalpene". 
Følg henne på Instagram da vel!

@morkcecilie

 

Cecilie sine topp 3 produkter

Andrew Ripper

Denne mannen asså. Wooow  Andrew er artist og personlig trener, og er style-ambassadør for oss. Andrew ser helt amazing ut i vårt tøy, og han digger selv å gå med det. Vinn vinn! At vi har Andrew med på laget er vi meget stolt av. Sjekk ut hans Instagram og hør han på Spotify!

@andrewripperofficial

 

Andrew sine topp 3 produkter

-UP&COMING-

Freestyleren: Mina Gjertsen

Mina er et spennende up & coming talent innenfor freestyle/trikseverden! Mina har deltatt i Norske talenter, samt turnert rundt med freestylekonseptet Panna Norge. Mina bruker mye tid på triksing, og da trenger hun godt tøy - og det får hun sponset av Umbro selvfølgelig! 
Se Minas kule triks på Instagram!

@freestylemina

Minas topp 3 produkter

Lene K Tveiten

Lene er en ung, ambisiøs håndballspiller. Etter en meget overbevisende søknad, var det ikke noe tvil om at vi ønsket å samarbeide med Lene. Hennes mål er ikke mindre enn å spille OL med flagget på brystet i 2024. En håndballspiller fortjener bra håndballtøy, og det får hun selvfølgelig av UmbroNorge!
Få med deg Lenes hverdag her: 

@lenektveiten

Lenes topp 3 produkter

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.