AMBASSADØRER HOS UMBRONORGE 


 

-PROFF-

Jeanett Kristiansen

Har du sett denne jenta på håndballbanen? Om ikke, slå på TV'n eller gå i hallen når Vipers Kristiansand spiller kamp. Denne jenta er et fyrverkeri på banen og en meget god ambassadør for Umbro!  Jeanett stiller gledelig opp for oss når vi måtte trenge, enten det gjelder fotoshoot, Snapchat eller videoer, og vi er veldig glad for samarbeidet vi har fått til. Jeanett er ikke bare en råtass på banen, men også på treningssenteret...
Følg henne på Instagram for inspriasjon:

@jeanettkristians1

 

Jeanett sine topp 3 produkter

Karoline Olsen:

Karoline Olsen er en av våre proff-ambassadører. Til daglig spiller Karoline på Vipers Kristiansand, og studerer også ved UiA. Håndballen er Karolines store lidenskap, og dette har gjort at hun har kommet langt allerede som ung. Hun er født i 98 og spiller både Champions League, LK98-landslaget, samt Eliteserien. Karoline fortjener kun det beste fritidstøyet og treningstøyet, og det får hun av oss 
@karolineolseen

 

Karoline sine topp 3 produkter

Maren Aardahl

Maren er håndballspiller på Byåsen og kommer fra Trondheim. Hun er linjespiller og er også aktuell for landslaget, samt at hun også spiller på Norges Beachhåndballandslag! Litt av ei allsidig jente, som både scorer mål på parketten og i sanda! Og alt dette gjør hun med tøy fra Umbro. At vi skulle ha med Maren i Umbrofamilien var ingen tvil! Hun er et godt forbilde for unge, og en veldig god ambassadør for Umbro. Se hennes smilende vesen på Instagram:

@marenaardahl

 

Maren sine topp 3 produkter

-STYLE-

Steffen Lundberg

Steffen er et friskt tilskudd blant våre ambassadører!  Steffen er en glad, aktiv, hardtarbeidende, engasjert og en svært ambisiøs person, noe vi lett kan se på hans Instagram! I tillegg til å være en aktiv Instagrammer, har han også egen YouTube-kanal. 

Steffen har tidligere spilt fotball, så det blir spennende å se om han leverer noen bilder med gamle fotballkunster. At vi valgte å inngå ambassadørkontrakt med Steffen, var mye på grunn av at han er helt utrolig flink til å ta bilder, og han ser jo bare såå smashing ut foran kamera. Amazing! Se hans unboxing her!

@steffen_lundberg

 

Steffen sine topp 3 produkter

Imani Karoline Jæger

Imani er en av våre style-ambassadører. Hun rocker i Umbro-tøy og er en god ambassadør for våre produkter innenfor style. På fritiden spiller Imani håndball og litt fotball, og ellers tar hun mye bilder av seg selv i fresht Umbro-tøy 
Vi er glad for å ha deg med på laget! Følg henne på Instagram da vel!
(lukter det rabattkode?)

@immkaroline

 

Imani sine topp 3 produkter

Andrew Ripper

Denne mannen asså. Wooow  Andrew er artist og personlig trener, og er style-ambassadør for oss. Andrew ser helt amazing ut i vårt tøy, og han digger selv å gå med det. Vinn vinn! At vi har Andrew med på laget er vi meget stolt av. Sjekk ut hans Instagram og hør han på Spotify!

@andrewripperofficial

 

Andrew sine topp 3 produkter

-UP&COMING-

Freestyleren: Sondre Ødegård Aksnes

Sondre er et spennende talent innenfor freestyle/trikseverden! Sondre har deltatt både i NM, EM og VM og er blant topp 16 av de beste trikserne i Norge. Sondre trener mangfoldige timer i uken, og hva er vel bedre enn å trene med vårt treningstøy? Det ønsker i allefall Sondre, og vi gleder oss over at han skal være med å spre Umbro-love i freestyle-verdenen!
Se hans amzing triks og spektakulære ferdigheter på Instagram!

@sondrefreestyle

Sondres topp 3 produkter

Dommere: Carina Pettersen og Charlotte Husomanovic

Vi er veldig glad for å ha med Carina og Charlotte på laget. Disse to jentene har bein i nesa så det holder, og dømminga vises deretter. De sikter høyt som dommere, og er under Norges Håndballforbunds traineeprogram. De har en hektisk hverdag med skole, jobb, familieliv og venner, og ønsker gjennom ambassadør-avtalen å sette fokus på kombinasjonen av dette.
Få med deg Charlottes hverdag her: 

@charliizee

Carina og Charlottes topp 3 produkter

Vinneren: Thea Johanne Ormestad

Thea vant ambassadøravtale med oss gjennom en konkurranse vi hadde i vår julekalender. Thea er blant Norges sterkeste kvinner i sin klasse - hvor kult er ikke det? At Thea ønsket et samarbeid med oss, er vi veldig glad for. Hun er et sprudlende vesen og at vi nå får et innblikk i strongman-miljøet er veldig spennende!  Les intervju med thea her.

@theaormestad

Theas topp 3 produkter

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.